Предлошка:Инфокутија за вебсајт

Од Википедија — слободната енциклопедија
{{{име}}}
URL {{{url}}}
Тип на место {{{тип}}}
Сопственик {{{сопственик}}}
Создавач {{{автор}}}
{{Инфокутија за вебсајт
| име = 
| лого = 
| скриншот = 
| опис = 
| url = 
| комерцијална = 
| тип = 
| јазик = 
| регистрација = 
| сопственик = 
| автор = 
| дата на лансирање = 
| моментален статус = 
| заработка = 
}}

име, url, тип, сопственик, и автор се задолжителни полиња.