Предлошка:Инфокутија за ТВ канал

Од Википедија — слободната енциклопедија
Икона за документација Документација за предлошка[преглед] [уреди] [историја] [превчитај]

Начин на употреба[уреди извор]

{{Инфокутија за ТВ канал
| name       = 
| logofile     = 
| logosize     = 
| logoalt      = 
| logo2       = 
| launch      = 
| closed date    = 
| picture format  = 
| share       = 
| share as of    = 
| share source   = 
| network      = 
| owner       = 
| slogan      = 
| country      = 
| language     = 
| broadcast area  = 
| affiliates    =
| headquarters   = 
| former names   = 
| replaced names  = 
| replaced by names = 
| sister names   = 
| timeshift names  = 
| web        = 
| terr serv 1    = 
| terr chan 1    = 
| sat serv 1    = 
| sat chan 1    = 
| cable serv 1   = 
| cable chan 1   = 
| sat radio serv 1 = 
| sat radio chan 1 = 
| adsl serv 1    = 
| adsl chan 1    = 
| online serv 1   = 
| online chan 1   = 
| 3gmobile serv 1  =
}}

Поврзано[уреди извор]