Предлошка:Инфокутија аниманга/Манга

Од Википедија — слободната енциклопедија
Манга
{{{title}}}

Творец {{{author}}}Илустратор {{{illustrator}}}Издавач/и {{{publisher}}}Англиски
издавач/и {{{publisher_en}}}

Целна група {{{demographic}}}Списание {{{magazine}}}Издавање {{{published}}}Бр. изданија{{{volumes}}}

Икона за документација Документација за предлошка[преглед] [уреди] [историја] [превчитај]
Оваа предлошка содржи сложени примероци на предложна синтакса.
Ве молиме не ја менувајте синтаксата доколку не сте сосем запознаени со нејзиниот распоред и расчленувачките функции и сте подготвени да ги поправите или вратите сите пореметувања ако се појават неочекувани резултати.
Сите испробувања со измени врешете ги било во предложниот песочник или во вашиот кориснички простор пред да менувате било што тука.
{{Инфокутија аниманга/Манга
| title      = 
| author     = 
| illustrator   = 
| publisher    = 
| publisher_en  =
| publisher_other =
| demographic   =
| magazine    = 
| published    = 
| volumes     = 
}}
Параметар Објаснување
title Title of the manga, if different from the name field in header.
author Author of the manga.
illustrator Illustrator of the manga, if different from the manga's author.
publisher Japanese publisher of the manga.
first Date the first chapter (preferably) or volume the manga was originally published. Include month and year at a minimum.
last Date the last chapter (preferably) or volume the manga was originally published. Include month and year at a minimum. Leave empty if ongoing.
volumes The number of volumes