Предлошка:Инфокутија Хемиски елемент/изотопен распад4

Од Википедија — слободната енциклопедија

|- | rowspan="4" style="vertical-align:middle;" | {{{mn}}}{{{sym}}} | rowspan="4" style="vertical-align:middle; " | {{{na}}} | rowspan="4" style="vertical-align:middle; text-align:right;" | {{{hl}}} | {{{dm1}}} | {{{de1}}} | {{{pn1}}}{{{ps1}}} |- | {{{dm2}}} | {{{de2}}} | {{{pn2}}}{{{ps2}}} |- | {{{dm3}}} | {{{de3}}} | {{{pn3}}}{{{ps3}}} |- | {{{dm4}}} | {{{de4}}} | {{{pn4}}}{{{ps4}}}

Икона за документација Документација за предлошка[создај]