Предлошка:Инфокутија Поранешна политичка функција

Од Википедија — слободната енциклопедија
{{{political_office}}} на {{{country}}}
Поранешна политичка функција
{{{insigniacaption}}}
{{{caption}}}
Претходник
Наследник
Прв функционер {{{first_officeholder}}}
Последен функционер {{{last_officeholder}}}
Звање {{{style}}}
Резиденција {{{residence}}}
Назначител {{{appointer}}}
Постоела од {{{began}}}
Постоела до {{{ended}}}
Сегашен претендент {{{pretender}}}
Икона за документација Документација за предлошка[преглед] [уреди] [историја] [превчитај]

Употреба[уреди извор]

{{Инфокутија Поранешна политичка функција
| political_office  = 
| country      = 
| insignia      = 
| insigniasize    = 
| insigniacaption  = 
| image       = 
| caption      = 
| successor     =
| first_officeholder = 
| last_officeholder = 
| style       = 
| residence     = 
| appointer     = 
| began       = 
| ended       = 
| pretender     = 
}}

Поврзано[уреди извор]