Предлошка:Инфокутија Олимписки спорт

Од Википедија — слободната енциклопедија
Инфокутија Олимписки спорт
Раководен орган
Дисциплини 0 (мешано)
Игри
1896 1900 1904 1908 1912 1920
1924 1928 1932 1936 1948 1952
1956 1960 1964 1968 1972 1976
1980 1984 1988 1992 1996 2000
2004 2008 2012 2016 2020
[[Список на освојувачи на олимписки медали во {{{sport}}}|Освојувачи на медали]]
{{{otherlinks}}}
Information icon.svg Оваа предлошка содржи сложени примероци на предложна синтакса.
Ве молиме не ја менувајте синтаксата доколку не сте сосем запознаени со нејзиниот распоред и расчленувачките фукнции и сте подготвени да ги поправите или вратите сите пореметувања ако се појават неочекувани резултати.
Сите испробувања со измени врешете ги било во предложниот песочник или во вашиот кориснички простор пред да менувате било што тука.
Икона за документација Документација за предлошка[создај]