Предлошка:Инфокутија Место во Грција/doc

Од Википедија — слободната енциклопедија

Употреба[уреди извор]

Оваа инфокутија се користи за населени места (села, градови, општини) во Грција (вклучувајќи ја Егејска Македонија).

Параметри[уреди извор]

{{Инфокутија Место во Грција
|name        = 
|name_local     = 
|image_skyline   = 
|caption_skyline  = 
|city_flag     = 
|city_seal     = 
|nickname      =
|image_map     = 
|map_caption    =
|lat_deg      = 
|lat_min      = 
|lon_deg      = 
|lon_min      = 
|elevation_min   = 
|elevation     = 
|elevation_max   = 
|periph       = 
|periphunit     =
|prefec       = 
|municipality    = 
|municunit     = 
|established_c   = 
|established_m   = 
|districts     = 
|mayor       = 
|party       = 
|since       = 
|population_as_of  = 
|population     = 
|area        = 
|population_metro  = 
|area_metro     = 
|population_urban  = 
|area_urban     = 
|population_village = 
|area_village    = 
|pop_municipality  = 
|area_municipality = 
|pop_municunit   = 
|area_municunit   = 
|pop_community   = 
|area_community   = 
|postal_code    = 
|area_code     = 
|licence      = 
|website      = 
}}

Поврзано[уреди извор]