Предлошка:Инфокутија Медицинска Процедура

Од Википедија — слободната енциклопедија
Други кодови:{{{OtherCodes}}}
Икона за документација Документација за предлошка[преглед] [уреди] [историја] [превчитај]

Инфокутија за медицински интервенции или процедури. При употребата, препорачано е да го копирате кодот за оваа инфокутија од соодветната статија на англиската Википедија.

Пример:

{{Инфокутија Медицинска Процедура |
 | Name     = {{PAGENAME}} 
 | Image    = 
 | Caption   = 
 | ICD10    = 
 | ICD9     = 
 | ICD9unlinked =
 | MeshID    = 
 | LOINC    = 
 | OtherCodes  = 
 | MedlinePlus =
 | eMedicine  =
}}