Предлошка:Инфокутија Кучешка раса

Од Википедија — слободната енциклопедија
Инфокутија Кучешка раса
[[File:{{{image}}}|frameless]]
{{{image_caption}}}
Други називи {{{altname}}}
Прекари {{{nickname}}}
Потекло {{{country}}}
Матична земја {{{patronage}}}
Особености
Тежина {{{weight}}}
Тежина Мажјак {{{maleweight}}}
Тежина Женка {{{femaleweight}}}
Висина {{{height}}}
Висина Мажјак {{{maleheight}}}
Висина Женка {{{femaleheight}}}
Крзно {{{coat}}}
Боја {{{color}}}
Боја {{{colour}}}
Окучува {{{litter_size}}}
Животен век {{{life_span}}}
Белешки {{{note}}}
куче (Canis lupus familiaris)
Икона за документација Документација за предлошка[создај]