Предлошка:Инфокутија Карпа

Од Википедија — слободната енциклопедија
Икона за документација Документација за предлошка[преглед] [уреди] [историја] [превчитај]

Предлошкава дава инфокутија за статии за разни видови карпи (и има поинаква намена од инфокутијата за минерал). Основната ширина изнесува 200 пиксели, но може да се зголеми со параметарот image_size.

Употреба[уреди извор]

{{Инфокутија Карпа
|name=
|type=
|image=
|image_alt=
|image_caption=
}}
{{Инфокутија Карпа
|name=
|alternative_name=
|type=
|type_link=
|image=
|image_size=
|image_alt=
|image_caption=
|composition=
|composition_secondary=
}}

Поврзано[уреди извор]