Предлошка:Инфокутија Железничка мрежа

Од Википедија — слободната енциклопедија
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Икона за документација Документација за предлошка[преглед] [уреди] [историја] [превчитај]

Оваа инфокутија е предвидена за статии за железнички мрежи на поединечни земји.

{{Инфокутија Железничка мрежа
|name      = 
|color      = 
|logo      = 
|image      = 
|caption     = 
|nationalrailway = 
|infrastructure = 
|majoroperators = 
|ridership    = 
|passkm     = 
|freight     = 
|length     = 
|doublelength  = 
|ellength    = 
|freightlength  = 
|hslength    =
|ogauge     =
|ogaugelength  = 
|gauge      = 
|hsgauge     = 
|gauge1     = 
|gauge1length  = 
|gauge2     = 
|gauge2length  = 
|gauge3     = 
|gauge3length  = 
|gauge4     = 
|gauge4length  = 
|el       = 
|el1       = 
|el1length    = 
|el2       = 
|el2length    = 
|el3       = 
|el3length    = 
|notunnels    = 
|tunnellength  = 
|longesttunnel  = 
|nobridges    = 
|longestbridge  = 
|nostations   = 
|highelevation  = 
|highelat    = 
|lowelevation  = 
|lowelat     = 
|map       =
|mapcaption   =
}}