Прејди на содржината

Предлошка:Инфокутија Глава од Библијата

Од Википедија — слободната енциклопедија
Икона за документација Документација за предлошка
{{Инфокутија Глава од Библијата
| name =
| image =
| caption =
| book =
| hbiblepart = [дел во Танахот: Тора, Пророци, Списи]
| hbooknum = [реден број во Танахот]
| category = [Тора, Рани пророци, Подоцнежни пророци, Списи, Евангелија, Дела, Посланија, Откровение]
| biblepart = [дел во Библијата: Стар завет, Нов завет]
| booknum = [реден број во Библијата]
| previous =
| next =
}}