Предлошка:Инфокутија Биоинформатичка база

Од Википедија — слободната енциклопедија
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Содржина
Опис{{{description}}}
Заведени видови податоци{{{scope}}}
Организми{{{organism}}}
Контакт
Истраж. центар{{{center}}}
Лабораторија{{{laboratory}}}
Автори{{{author}}}
Главен навод{{{pmid}}}
Воведена{{{released}}}
Пристап
Стандарди{{{standard}}}
Податотечен формат{{{format}}}
Мреж. место{{{url}}}
URL за преземање{{{download}}}
URL на мреж. служба{{{webservice}}}
јавен SQL-пристап{{{sql}}}
Sparql-одредница{{{sparql}}}
Алатки
Мрежно{{{webapp}}}
Самостојно{{{standalone}}}
Разно
Лиценца{{{license}}}
Верзиски систем{{{versioning}}}
Честота на објавување{{{frequency}}}
Верзија{{{version}}}
Curation policy{{{curation}}}
Обележливи единици{{{bookmark}}}
Икона за документација Документација за предлошка[создај]