Предлошка:Инфокутија-игра

Од Википедија — слободната енциклопедија
Инфокутија-игра
{{{image_link}}}
Играчи {{{players}}}
Време на подготовка {{{setup_time}}}
Времетрање на играта {{{playing_time}}}
Комплексност на правилата {{{complexity}}}
Стратешка длабочина {{{strategy}}}
Случаен елемент {{{random_chance}}}
Потребна вештина {{{skills}}}

Оваа предлошка содржи некои изборни параметри:

  • title или subject_name - името на играта, ако не е исто што и насловот на статијата
  • subtitle - поднаслов, ако треба
  • image_caption - опис на сликата
  • ages - возраст, ако важи
  • designer, illustrator и publisher - јасно само по себе