Предлошка:Индиски текст

Од Википедија — слободната енциклопедија
Example.of.complex.text.rendering.svg
Оваа страница содржи индиски текст. Без правилна поддршка, може да гледате прашалници и квадрати, разместени самогласки и отсутни сврзници наместо индиски текст.