Предлошка:Заштитено-анонимни

Од Википедија — слободната енциклопедија
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Vista-password.png

Оваа страница е заштитена од понатамошни измени на анонимни корисници, поради сомнителни придонеси на анонимни корисници кои треба да се дискутираат на страницата за разговор.
За да ги видите претходните верзии, стиснете на врската историја.

Напомена

Оваа предлошка се користи кога страница е заклучена само за анонимни корисници. Ако заклучувате статија и за пријавени и за аномимни корисници, користете ја предлошката {{Заштитено}}.