Прејди на содржината

Предлошка:Добредојде-анон-вандал

Од Википедија — слободната енциклопедија
Добредојде на Википедија

Здраво, Добредојде-анон-вандал, и добредојде на Википедија!

Благодариме за Вашите придонеси. Се надеваме дека Ви се допадна местото и одлучивте да останете.

Некој користејќи ја оваа IP-адреса направил некорисни уредувања, кои беа отстранети. Ако вие не го направивте ова, би било корисно да размислите за добивање на корисничко име за да се избегнат забуни со други корисници.

Еве некои страници кои можат да Ви бидат од помош:

Се надевам дека ќе уживате во уредувањето и во тоа што сте википедијанец! Ве молам потпишувајте ги вашите пораки на страниците за разговор користејќи четири тилди (~~~~); ова автоматски ќе го внесе Вашето корисничко име и датумот. Ако ви треба помош, остевете порака на Селската чешма, слободно обратете ми се мене, или поставете го прашањето на оваа страница и ставете {{помош}} пред прашањето. Повторно, добредојде!

Welcome to Wikipedia

Hello, Добредојде-анон-вандал, and welcome to Wikipedia!

Thank you for your contributions. We hope that you like this encyclopaedia and that you have decided to stay here with us.

Someone that has been using this IP address has made several useless contributions, and these were deleted If you did not make these edits, it would be useful to create an account in order to avoid such problems in the future.

Here are some articles that may help you:

We hope that you will enjoy editing here and that you will become a Wikipedian! Please, sign your name when you write your messages on the talk pages by using four tildes (~~~~); this automatically will add your name and the date when the message has been written. If you need any further help, leave a message on The Village Pump, or ask your questions on this talk page and put the template {{помош}} before the question. Again, welcome! --~~~~

Икона за документација Документација за предлошка[преглед] [уреди] [историја] [превчитај]

Употреба[уреди извор]

За да го употребите оваа предлошка, додадете {{subst:добредојде-анон-вандал}} на разговорната страница на анонимниот корисник.

Параметри:

  • Релевантната страница: {{subst:добредојде-анон-вандал|Статија}}
  • Вашето име: {{subst:добредојде-анон-вандал|Статија|Име}}

Поврзано[уреди извор]

  • {{зачленисе}} — за конструктивни придонеси, покана за зачленување

За регистрирани корисници[уреди извор]