Предлошка:Дали сте знаеле

Од Википедија — слободната енциклопедија
Внимание! Внимание!
Оваа предлошка се превметнува непосредно на Главната страница. Може да ја уредуваат само корисници со сметка. Осигурајте се дека постои консензус за Вашите измени. Благодариме.

Врвот на Кошќушко гледан од исток
Врвот на Кошќушко гледан од исток