Прејди на содржината

Предлошка:ДВДнасловна

Од Википедија — слободната енциклопедија
Copyrighted

Ова е слика на насловна страница на DVD, и авторските права за него најверојатно ги поседува или издавачот на ова DVD или студиото кое го продуцирало односното DVD. Се верува дека употребата на слики на насловни на DVD кои се намалени и со мала резолуција

За подигачот: ве молиме додадете детално објаснување за праведната употреба при секоја употреба, како што е опишано на Википедија:Страница за опис на слика, како и изворот на делото и информации за авторските права.