Предлошка:Години во друмскиот велосипедизам

Од Википедија — слободната енциклопедија
Икона за документација Документација за предлошка

Служи за создавање на категории од обликот „Друмскиот велосипедизам во ГГГГ“, каде ГГГГ е годината

на пр. Категорија:Друмскиот велосипедизам во 2012 година

Примена

{{Години во друмскиот велосипедизам}}

Не се потребни параметри