Предлошка:ГеодивГеонас

Од Википедија — слободната енциклопедија

Група автори (2016). Студија за геодиверзитетот и геонаследството на Република Македонија и другите компоненти на природата (PDF). Скопје: Министерство за животна средина и просторно планирање. ISBN 978-9989-110-90-0.

Икона за документација Документација за предлошка[преглед] [уреди] [историја] [превчитај]

Предлошкава е наменета за наведување на глава, страница (или страници) од книгата Студија за геодиверзитетот и геонаследството на Република Македонија.

Употреба[уреди извор]

Вметнете го следново во текстот кајшто сакате да го ставите наводот, и пополнете барем еден од параметрите.

<ref name="Геодив">{{ГеодивГеонас|глава= |страница= |страници= }}</ref>