Предлошка:Генштаб

Од Википедија — слободната енциклопедија

По топографска карта М1:50 000, издание 1980-1985 „Генеральный штаб“

Икона за документација Документација за предлошка

Се користи за наведување на руската топографска карта од Генералниот штаб на СССР, издание 1980-1985

Употреба

<ref name="Ген">{{Генштаб}}</ref>

При секоја натамошна употреба во истата страница се става <ref name="Ген" />