Предлошка:Втора светска војна

Од Википедија — слободната енциклопедија
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Padlock.svg

Оваа високоризична предлошка е заштитена од уредување со цел да се спречи вандализам. (дневник на заштувања). Ве молиме дискутирајте ги измените во страницата за разговор или барајте отстранување на заштитата. Можете да користите

  1. пренасочување Предлошка:Пвп на страницата за разговор за да побарате од администарторот да изврши уредување наместо вас.
Како да го прилагодувате приказот на предлошката
  • Користете {{Втора светска војна |collapsed}}  за предлошкава да се прикаже во скриена состојба.
  • Користете {{Втора светска војна |expanded}}  за предлошкава да се прикаже во раширена (полна) состојба.
  • Користете {{Втора светска војна |autocollapse}}  за предлошкава да се прикаже во скриена состојба само ако има друг ваков хоризонтална предлошка на страницата.
  • collapsed е наместено на ќе биде стандарден начин на приказ.