Прејди на содржината

Предлошка:Возачи во Групама-ФДЖ

Од Википедија — слободната енциклопедија
Икона за документација Документација за предлошка
Како да го прилагодувате приказот на предлошката
  • Користете {{Возачи во Групама-ФДЖ |state=collapsed}}  за предлошкава да се прикаже во скриена состојба.
  • Користете {{Возачи во Групама-ФДЖ |state=expanded}}  за предлошкава да се прикаже во раширена (полна) состојба.
  • Користете {{Возачи во Групама-ФДЖ |state=autocollapse}}  за предлошкава да се прикаже во скриена состојба само ако има друга ваква хоризонтална предлошка на страницата.
  • Ако не е поинаку зададено (проверете го параметарот state во кодот на предлошкава), самосклопувањето ќе биде стандарден начин на приказ.
Одржување на состав
Провери целосност на превметнувањата
Поднови извор

Поврзано