Предлошка:Вавилон-N

Од Википедија — слободната енциклопедија


  • Предлошкава ја повикува Предлошка:Вавилон и таму го вметнува.
    Формат: {{Вавилон-N|1={{user <box1>}}{{корисник <box2>}}{{корисник <box3>}}...}}

За да направите прилагодено заглавие, подножје или боја, додајте ги параметрите header=ЗАГЛАВИЕ (по основно: Википедија:Вавилон), footer=ПОДНОЖЈЕ (по основно: Пребарајте кориснички јазици), и/или color=БОЈА (по основно: white). Со додавање на <td> помеѓу две кутии отпочнувате нова колона од истата точка. Може да користите и „|align=left“ за кутијата да се појави од левата страница на страницата, наместо на стандардното десно.

Пример: {{Вавилон-N|align=left|color=yellow|1={{Корисник en|categories=no}}{{Корисник fr|categories=no}}{{Корисник de|categories=no}}<td>{{Корисник tl|categories=no}}{{Корисник ru|categories=no}}{{Корисник:UBX/1337|categories=no}}}} дава:

Википедија:Вавилон
Немате внесено јазици. Погледајте ја Предлошка:Вавилон/doc за помош.
Пребарај кориснички јазици