Предлошка:ВППМ

Од Википедија — слободната енциклопедија
Оваа статија е дел од ВикиПроект Пиринска Македонија, чии цели се создавање стандардизиран, информативен и лесен за користење извор за овој дел од Македонија. Ако сакате да земете учество во овој проект, ве молиме посетете ја страната на проектот, каде можете да се приклучите на проектната екипа.

Упатство[уреди извор]

Ставете ја оваа предлошка на страницата за разговор на сите статии кои се во делокругот на ВикиПроект Пиринска Македонија. За да ја додадете предлошката, користете {{ВППМ}}.