Предлошка:ВПЗГС

Од Википедија — слободната енциклопедија
ВикиПроект Зоо Скопје.svg Оваа статија е дел од ВикиПроект Зоо Скопје, чии цели се создавање стандардизиран, информативен и лесен за користење извор за животните застапени во Зоолошката градина во Скопје достапни преку QR-кодови на табли во зоолошката. Ако сакате да земете учествуво во овој проект, ве молиме посетете ја страната на проектот, каде можете да ѝ се приклучите на проектната екипа.

Упатство[уреди извор]

Ставете ја оваа предлошка на страницата за разговор на сите статии кои се под доменот на ВикиПроект Зоо Скопје. За да ја додадете предлошката, користете {{ВПЗГС}}.