Предлошка:ВПЕЈ

Од Википедија — слободната енциклопедија
Оваа статија е дел од ВикиПроект Евреи и јудаизам, чии цели се создавање стандардизиран, информативен и лесен за користење извор за Евреите и јудаизмот, со особена задршка на Евреите во Македонија. Ако сакате да земете учествуво во овој проект, ве молиме посетете ја страната на проектот, каде можете да се приклучите на проектната екипа.

Упатство[уреди извор]

Ставете ја оваа предлошка на страницата за разговор на сите статии кои се под доменот на ВикиПроект Евреи и јудаизам. За да ја додадете предлошката, користете {{ВПЕЈ}}.