Предлошка:Архитектура во декада

Од Википедија — слободната енциклопедија

Архитектонски дела завршени во [[{{{1}}}{{{2}}}0-ти|{{{1}}}{{{2}}}0-тите]].

[[:Категорија:Архитектура од {{{3}}} век|Грешка во Lua: век]]: [[:Категорија:Архитектура од {{{1}}}00-тите|{{{1}}}00-ти]]-[[:Категорија:Архитектура од {{{1}}}10-тите|{{{1}}}10-ти]]-[[:Категорија:Архитектура од {{{1}}}20-тите|{{{1}}}20-ти]]-[[:Категорија:Архитектура од {{{1}}}30-тите|{{{1}}}30-ти]]-[[:Категорија:Архитектура од {{{1}}}40-тите|{{{1}}}40-ти]]-[[:Категорија:Архитектура од {{{1}}}50-тите|{{{1}}}50-ти]]-[[:Категорија:Архитектура од {{{1}}}60-тите|{{{1}}}60-ти]]-[[:Категорија:Архитектура од {{{1}}}70-тите|{{{1}}}70-ти]]-[[:Категорија:Архитектура од {{{1}}}80-тите|{{{1}}}80-ти]]-[[:Категорија:Архитектура од {{{1}}}90-тите|{{{1}}}90-ти]]


[[Категорија:{{{1}}}{{{2}}}0-ти|Архитектура]] [[Категорија:Архитектура од {{{3}}} век| Архитектура во декада]] [[Категорија:Дела од {{{1}}}{{{2}}}0-тите|Архитектура]]