Шаблон:Автотаксономија/Incertae sedis/Мекотелци

Од Википедија — слободната енциклопедија
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Наттаксони
Подгрупи (↻ поднови)
Наведи ги сите 0 непосредни поттаксони

Википедија сè уште нема статија за таксонот incertae sedis. Можете да помогнете со тоа што ќе ја создадете. Страницата што моментално ја гледате содржи податоци за таксономијата на „incertae sedis“.


Не ви е јасно зошто сте тука? Започнете со таксономијата на Википедија.

Матичен таксон: Мекотелци (Таксономијауреди)
Ранг: колено (се прикажува како Колено)
Врска: incertae sedis (води кон Incertae sedis)
Изумрен? не.
Секогаш да се прикажува? да (рачна/автоматска промена)
Таксономски наводи: Неприменливо (incertae sedis)
Наводи за матичниот таксон:
Овие податоци се создадени со Шаблон:Taxonomy key (уреди разговор врски историја)

Содржината на категоријата е застарена? Стиснете тука за да ја подновите.