Предлошка:Автотаксономија/Incertae sedis/Класа на Мекотелци

Од Википедија — слободната енциклопедија
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Наттаксони
Домен: Еукариоти [Таксономија; уреди]
(нерангирано): Еднокамшични [Таксономија; уреди]
(нерангирано): Заднокамшични [Таксономија; уреди]
(нерангирано): Целовидни [Таксономија; уреди]
(нерангирано): Кончести [Таксономија; уреди]
Царство: Животни [Таксономија; уреди]
Потцарство: Ткивни животни [Таксономија; уреди]
(нерангирано): Двострани [Таксономија; уреди]
(нерангирано): Првоусни [Таксономија; уреди]
(нерангирано): Спирални животни [Таксономија; уреди]
Наттип: Лофотрохозои [Таксономија; уреди]
(нерангирано): incertae sedis [Таксономија; уреди]
Подгрупи (↻ поднови)
Наведи ги сите 0 непосредни поттаксони

Википедија сè уште нема статија за таксонот Incertae sedis|incertae sedis. Можете да помогнете со тоа што ќе ја создадете. Страницата што моментално ја гледате содржи податоци за таксономијата на „Incertae sedis|incertae sedis“.


Не ви е јасно зошто сте тука? Започнете со таксономијата на Википедија.

Матичен таксон: Мекотелци (Таксономијауреди)
Ранг: unranked_subphylum (се прикажува како (нерангирано))
Врска: Incertae sedis|incertae sedis (води кон Incertae sedis)
Изумрен? не.
Секогаш да се прикажува? да (рачна/автоматска промена)
Таксономски наводи: Неприменливо (incertae sedis)
Наводи за матичниот таксон:
Овие податоци се создадени со Шаблон:Taxonomy key (уреди разговор врски историја)

Содржината на категоријата е застарена? Стиснете тука за да ја подновите.