Предлошка:Автотаксономија/Чапји

Од Википедија — слободната енциклопедија
Наттаксони
Класа: Птици [Таксономија; уреди]
Семејство: Чапји [Таксономија; уреди]
Подгрупи (↻ поднови)
Наведи ги сите 0 непосредни поттаксони


Не ви е јасно зошто сте тука? Започнете со таксономијата на Википедија.

Матичен таксон: Пеликановидни (Таксономијауреди)
Ранг: familia (се прикажува како Семејство)
Врска: Чапји (води кон Чапји)
Изумрен? не.
Секогаш да се прикажува? да (важен ранг)
Таксономски наводи:
Наводи за матичниот таксон: http://paleodb.org/cgi-bin/bridge.pl
Овие податоци се создадени со Шаблон:Taxonomy key (уреди разговор врски историја)

Содржината на категоријата е застарена? Стиснете тука за да ја подновите.