Прејди на содржината

Предлошка:Автотаксономија/Циганчиња

Од Википедија — слободната енциклопедија
Наттаксони
Класа: Птици [Таксономија; уреди]
Поткласа: Нови птици [Таксономија; уреди]
клад: Нововилични [Таксономија; уреди]
Ред: Врапчевидни [Таксономија; уреди]
Подред: Песнопојни [Таксономија; уреди]
Род: Циганчиња [Таксономија; уреди]
Подгрупи (↻ поднови)
Наведи ги сите 0 непосредни поттаксони

Википедија сè уште нема статија за таксонот Циганчиња (птици)|Циганчиња. Можете да помогнете со тоа што ќе ја создадете. Страницата што моментално ја гледате содржи податоци за таксономијата на „Циганчиња (птици)|Циганчиња“.


Не ви е јасно зошто сте тука? Започнете со таксономијата на Википедија.

Матичен таксон: Муварчиња (Таксономијауреди)
Ранг: genus (се прикажува како Род)
Врска: Циганчиња|Циганчиња (птици)|Циганчиња (води кон Циганчиња (птици)|Циганчиња)
Изумрен? не.
Секогаш да се прикажува? да (важен ранг)
Таксономски наводи:
Наводи за матичниот таксон:
Овие податоци се создадени со Предлошка:Taxonomy key (уреди разговор врски историја)

Содржината на категоријата е застарена? Стиснете тука за да ја подновите.