Предлошка:Автотаксономија/Фазани (потфамилија)

Од Википедија — слободната енциклопедија
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Наттаксони
Класа: Птици [Таксономија; уреди]
Поткласа: Нови птици [Таксономија; уреди]
клад: Нововилични [Таксономија; уреди]
Ред: Кокошковидни [Таксономија; уреди]
Потсемејство: Фазани [Таксономија; уреди]
Подгрупи (↻ поднови)
Наведи ги сите 0 непосредни поттаксони

Википедија сè уште нема статија за таксонот Фазани (потфамилија)|Фазани. Можете да помогнете со тоа што ќе ја создадете. Страницата што моментално ја гледате содржи податоци за таксономијата на „Фазани (потфамилија)|Фазани“.


Не ви е јасно зошто сте тука? Започнете со таксономијата на Википедија.

Матичен таксон: Фазани (Таксономијауреди)
Ранг: subfamilia (се прикажува како Потсемејство)
Врска: Фазани (потфамилија)|Фазани (води кон Фазани (потфамилија))
Изумрен? не.
Секогаш да се прикажува? не.
Таксономски наводи:
Наводи за матичниот таксон:
Овие податоци се создадени со Шаблон:Taxonomy key (уреди разговор врски историја)

Содржината на категоријата е застарена? Стиснете тука за да ја подновите.