Предлошка:Автотаксономија/Сокололики

Од Википедија — слободната енциклопедија
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Наттаксони
Класа: Птици [Таксономија; уреди]
Надред: Сокололики [Таксономија; уреди]
Подгрупи (↻ поднови)
Наведи ги сите 0 непосредни поттаксони


Не ви е јасно зошто сте тука? Започнете со таксономијата на Википедија.

Матичен таксон: Нови птици (Таксономијауреди)
Ранг: superordo (се прикажува како Надред)
Врска: Сокололики (води кон Сокололики)
Изумрен? не.
Секогаш да се прикажува? не.
Таксономски наводи: http://paleodb.org/cgi-bin/bridge.pl
Наводи за матичниот таксон:
Овие податоци се создадени со Шаблон:Taxonomy key (уреди разговор врски историја)

Содржината на категоријата е застарена? Стиснете тука за да ја подновите.