Предлошка:Автотаксономија/Покриенокрили/Инсекти

Од Википедија — слободната енциклопедија
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Наттаксони
Домен: Еукариоти [Таксономија; уреди]
(нерангирано): Еднокамшични [Таксономија; уреди]
(нерангирано): Заднокамшични [Таксономија; уреди]
(нерангирано): Целовидни [Таксономија; уреди]
(нерангирано): Кончести [Таксономија; уреди]
Царство: Животни [Таксономија; уреди]
Потцарство: Ткивни животни [Таксономија; уреди]
(нерангирано): Двострани [Таксономија; уреди]
(нерангирано): Првоусни [Таксономија; уреди]
Наттип: Преслекувачи [Таксономија; уреди]
(нерангирано): Сечленконоги [Таксономија; уреди]
Тип: Членконоги [Таксономија; уреди]
Поттип: Шестноги [Таксономија; уреди]
(нерангирано): Покриенокрили [Таксономија; уреди]
Подгрупи (↻ поднови)
Нема поттаксони.

Википедија сè уште нема статија за таксонот Покриенокрили. Можете да помогнете со тоа што ќе ја создадете. Страницата што моментално ја гледате содржи податоци за таксономијата на „Покриенокрили“.


Не ви е јасно зошто сте тука? Започнете со таксономијата на Википедија.

Матичен таксон: Инсекти (Таксономијауреди)
Ранг: unranked (се прикажува како (нерангирано))
Врска: Покриенокрили (води кон Покриенокрили)
Изумрен? не.
Секогаш да се прикажува? не.
Таксономски наводи: Наводи за Покриенокрили:
Наводи за матичниот таксон:
Овие податоци се создадени со Шаблон:Taxonomy key (уреди разговор врски историја)

Содржината на категоријата е застарена? Стиснете тука за да ја подновите.