Предлошка:Автотаксономија/Пеликановидни

Од Википедија — слободната енциклопедија
Наттаксони
Ред: Пеликановидни [Таксономија; уреди]
Подгрупи (↻ поднови)
Наведи ги сите 0 непосредни поттаксони


Не ви е јасно зошто сте тука? Започнете со таксономијата на Википедија.

Матичен таксон: Птици (Таксономијауреди)
Ранг: ordo (се прикажува како Ред)
Врска: Пеликановидни (води кон Пеликановидни)
Изумрен? не.
Секогаш да се прикажува? да (важен ранг)
Таксономски наводи: http://paleodb.org/cgi-bin/bridge.pl
Наводи за матичниот таксон:
Овие податоци се создадени со Шаблон:Taxonomy key (уреди разговор врски историја)

Содржината на категоријата е застарена? Стиснете тука за да ја подновите.