Предлошка:Автотаксономија/Муварчиња

From Википедија
Jump to navigation Jump to search
Наттаксони
Класа: Птици [Таксономија; уреди]
Поткласа: Нови птици [Таксономија; уреди]
клад: Нововилични [Таксономија; уреди]
Ред: Врапчевидни [Таксономија; уреди]
Семејство: Муварчиња [Таксономија; уреди]
Подгрупи (↻ поднови)
Наведи ги сите 0 непосредни поттаксони

Википедија сè уште нема статија за таксонот Муварчиња. Можете да помогнете со тоа што ќе ја создадете. Страницата што моментално ја гледате содржи податоци за таксономијата на „Муварчиња“.


Не ви е јасно зошто сте тука? Започнете со таксономијата на Википедија.

Матичен таксон: Песнопојни (Таксономијауреди)
Ранг: familia (се прикажува како Семејство)
Врска: Муварчиња (води кон Муварчиња)
Изумрен? не.
Секогаш да се прикажува? да (важен ранг)
Таксономски наводи:
Наводи за матичниот таксон:
Овие податоци се создадени со Шаблон:Taxonomy key (уреди разговор врски историја)

Содржината на категоријата е застарена? Стиснете тука за да ја подновите.