Предлошка:Автотаксономија/Клукајдрвести

Од Википедија — слободната енциклопедија
Наттаксони
Ред: Клукајдрвести [Таксономија; уреди]
Подгрупи (↻ поднови)
Наведи ги сите 0 непосредни поттаксони


Не ви е јасно зошто сте тука? Започнете со таксономијата на Википедија.

Матичен таксон: Птици (Таксономијауреди)
Ранг: ordo (се прикажува како Ред)
Врска: Клукајдрвести (води кон Клукајдрвести)
Изумрен? не.
Секогаш да се прикажува? да (важен ранг)
Таксономски наводи: http://www.naturhistoriska.com/download/18.9ff3752132fdaeccb6800037316/1335164422875/Ericson+Gondwana+JBI+2012.pdf
Наводи за матичниот таксон:
Овие податоци се создадени со Предлошка:Taxonomy key (уреди разговор врски историја)

Содржината на категоријата е застарена? Стиснете тука за да ја подновите.