Предлошка:Автотаксономија/Ѓумбир

Од Википедија — слободната енциклопедија
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Наттаксони
Домен: Еукариоти [Таксономија; уреди]
Царство: Растенија [Таксономија; уреди]
клад: Скриеносеменици [Таксономија; уреди]
клад: Монокотиледони [Таксономија; уреди]
клад: Комелиниди [Таксономија; уреди]
Ред: Ѓумбировидни [Таксономија; уреди]
Род: Ѓумбир [Таксономија; уреди]
Подгрупи (↻ поднови)
Наведи ги сите 0 непосредни поттаксони


Не ви е јасно зошто сте тука? Започнете со таксономијата на Википедија.

Матичен таксон: Ѓумбири (Таксономијауреди)
Ранг: genus (се прикажува како Род)
Врска: Ѓумбир (води кон Ѓумбир)
Изумрен? не.
Секогаш да се прикажува? да (важен ранг)
Таксономски наводи: Ѓумбир
Наводи за матичниот таксон: Ѓумбири
Овие податоци се создадени со Шаблон:Taxonomy key (уреди разговор врски историја)

Содржината на категоријата е застарена? Стиснете тука за да ја подновите.