Предлошка:Јс-поштенска-марка

Од Википедија — слободната енциклопедија
Јавна сопственост
Оваа слика на поштенска марка е предадена во јавна сопственост од носителот на авторските права, авторските права и истекле, или не подлежи под заштита на авторски права. Ова се однесува на целиот свет..