Предлошка:Јс-ЦИА

Од Википедија — слободната енциклопедија
Public domain Оваа слика е предадена во јавна сопственост бидејќи содржи материјали преземени од Светската книга на факти на ЦИА.
CIA World Factbook 2016-17 Cover.jpg