Предлошка:Јс-САДВлада-ГТИСАД

Од Википедија — слободната енциклопедија
Јавна сопственост

Оваа слика е дело на вработен во Геолошкиот топографски институт на САД, направена за време на извршувањето на службените должности на тоа лице. Како дело на Владата на САД, сликата е во јавна сопственост. За повеќе информации, видете ја авторската политика на ГТИСАД.