Прејди на содржината

Предлошка:Јас

Од Википедија — слободната енциклопедија
Јас, правоносецот на ова дело, овде го издавам под следнава лиценца:
{{{{{1}}}}}
Икона за документација Документација за предлошка[преглед] [уреди] [историја] [превчитај]

Предлошка за групирање на лиценци при подигање на слики кои се Ваше дело. Оваа предлошка може да прима и до шест лиценци одеднаш. Предвиден е автоматски да се вметнува, преку менито за бирање лиценца кога подигате слика. Пример за користење: {{јас|ГЛСД|cc-by-sa-3.0}} дава:

Јас, правоносецот на ова дело, овде го издавам под следнава лиценца:
Можете да ја изберете лиценцата по Ваша желба.