Портал:Јазик/Избрани јазици на Википедија

Од Википедија — слободната енциклопедија
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Featured article star.svg Ацтечки јазик (21.1.2013 — 27.1.2013)
Featured article star.svg Арамејски јазик (27.8.2012 — 2.9.2012)
Featured article star.svg Латвиски јазик (22.11.2010 — 28.11.2010)
Featured article star.svg Шкотски јазик ( 22.03.2010 — 28.03.2010)
Featured article star.svg Англиски јазик (11.01.2009 — 18.01.2009)
Featured article star.svg Кинески јазик (3.03.2008 — 9.03.2008)
Featured article star.svg Монголски јазик (21.7.2008 — 27.7.2008)
Featured article star.svg Македонски јазик (22.12.2008 — 28.12.2008)