Нарцизовка (Липовечки реон)

Од Википедија — слободната енциклопедија
Нарцизовка
Нарцизівка
Нарцизівка3.jpg
Местоположба
Координати

Erioll world.svg 49°15′50″N, 28°58′37″E

Општи податоци
Име
- изворно
Нарцизовка
  Нарцизівка
Поштенски број 22535
Управа
Земја  Украина
Број на општини Виничка област, Липовечки реон
Географија
Површина 0,999 км²
Надморска височина 255 м
Население
Население 285

Нарцизовка (украински: Нарцизівка) е село во Украина, Липовечки реон, Виничка област.