Модул:Location map/data/Germany Berlin

Од Википедија — слободната енциклопедија

Документацијата за овој модул можете да ја создадете на Модул:Location map/data/Germany Berlin/док

return {
name  ='Berlin',
top   =52.684707,
bottom=52.327157,
left  =13.066864,
right =13.781318,
image ='Berlin location map.svg',
image1='Berlin relief location map.png'
}