Модул:Location map/data/Шпанија

Од Википедија — слободната енциклопедија

Документацијата за овој модул можете да ја создадете на Модул:Location map/data/Шпанија/док

return {
	name = 'Шпанија',
	top = 44.4,
	bottom = 34.7,
	left = -9.9,
	right = 4.8,
	image = 'Spain location map.svg',
	image1 = 'Relief Map of Spain.png'
}