Модул:Location map/data/Украина

Од Википедија — слободната енциклопедија

Документацијата за овој модул можете да ја создадете на Модул:Location map/data/Украина/док

return {
	name = 'Украина',
	top = 52.7,
	bottom = 44.1,
	left = 21.5,
	right = 40.7,
	image  = 'Ukraine adm location map.svg',
	image1 = 'Ukraine relief location map.jpg'
}