Модул:Location map/data/Обединето Кралство

Од Википедија — слободната енциклопедија

Документацијата за овој модул можете да ја создадете на Модул:Location map/data/Обединето Кралство/док

return {
	name = 'Обединетото Кралство',
	top = 61,
	bottom = 49,
	left = -11,
	right = 2.2,
	image = 'United Kingdom adm location map.svg',
	image1 = 'United Kingdom relief location map.jpg'
}